Pennun ostoa harkitsevalle

Ennen yhteydenottoasi luethan vielä tämän.

Toivon yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Tekstiviesteihin en vastaa, sillä koiran kauppaan liittyvät asiat eivät yksinkertaisesti mahdu tekstareihin. Yhteydenotossasi toivon sinun kertovan hieman itsestäsi, koirataustasta ja toiveista tulevan koiran suhteen.

Toivon sinun ottaneen jo sen verran selvää koirista ja kasvattamistani roduista, että tiedät, onko rotu iso vai pieni tai tarvitseeko sitä esimerkiksi kammata. Kerron mielelläni lisää roduista ja niiden ominaispiirteistä, mutta ihan yleiseen koiranpitoon liittyvät asiat on hyvä miettiä jo etukäteen.

Muistathan myös, että olet ottamassa yhteyttä kasvattajaan, joka kasvattaa koiria kotonaan. ”Pentutehtaat” ja trokarit ovat eri asia. Koirien kasvatus ei ole elinkeinoni, joten toivon, että yhteydenotoissa ja sovituissa tapaamisissa kykenet noudattamaan ihan normaaleja hyviä käytöstapoja, esimerkiksi saapumalla sovittuihin tapaamisiin.

Kasvatustyöni on tavoitteellista ja vastuuntuntoista ja pyrin myymään kasvattamani koirat ensisijaisesti vastuullisiin, yhteistyöhaluisiin ja -kykyisiin perheisiin, joiden kanssa pidetään yhteyttä pennun luovutuksen jälkeenkin. Kasvattejani on myyty harrastajille, toisille kasvattajille sekä myös ihan tavallisiin koteihin ihan tavallisiksi kotikoiriksi niin Suomeen kuin myös ulkomaillekin. Toivon jokaisen kasvattini kuitenkin osallistuvan terveystarkastuksiin sekä luonnekuvaukseen ja näkisin jokaisen myös mielelläni ainakin yhden kerran virallisessa näyttelyluokassa, jotta saan vertailukelpoista tilastotietoa kasvattamieni koirien terveydestä, luonteesta ja rodunomaisuudesta. Tätä helpottaakseni järjestän kasvateilleni erilaista toimintaa, mm. joukkotarkastuksia ja pentuetapaamisia pentunäyttelyssä.

Jokainen meillä syntynyt ja syntyvä pentue on osa tavoitteellista kasvatustyötäni ja huolellisen harkinnan tulos. Pennut elävät kanssamme tottuen ihmisiin, koiriin ja kaikenlaisiin kodin kilinöihin ja kolinoihin. Valitsen jokaiseen tulevaan kotiin siihen parhaiten sopivan pennun, enkä tee myyntipäätöstä ilman henkilökohtaista tapaamista. Varauduthan myös siis siihen, että minä päätän, minkä pennun saat.

Exåress-pennun mukana saat kattavan pentupaketin ja kasvattajan tuen koko koiran loppuelämän ajaksi. Mikäli ongelmia tai kysyttävää tulee, käännythän ensisijaisesti puoleeni sillä tunnen koirasi taustat paremmin kuin kukaan muu. Apua kaikenlaisiin kysymyksiin saat aina!

pennunostajalletiedoksi